Hartelijk welkom op de website van PCB De Bron in Bruchem. Wij zijn een echte dorpsschool, waar er verschil mag zijn. Bruchem is een prachtig landelijk dorp onder de rook van het karakteristieke Zaltbommel. PCB de Bron is een positief Christelijk school voor alle leerlingen uit Bruchem, Zaltbommel en omliggende dorpen. Onze school wordt momenteel bezocht door 189 leerlingen, verdeeld over 8 groepen. Hiernaast is er op onze school ook ruimte voor voorschool.

Op onze school vinden wij het belangrijk dat de kinderen zich zo goed als mogelijk op hun eigen niveau ontwikkelen. Hiervoor maken we gebruik van moderne onderwijsmethodes en hulpmiddelen. We geven ons onderwijs op verschillende niveaus en bieden zorg op maat. Verschil mag er immers zijn!

Hoe dat in de praktijk eruit ziet kunt u lezen in onze schoolgids. De schoolgids kunt u vinden in het menu onder Informatie - Schoolgids. Verder vindt u de belangrijkste informatie handig en snel in het menu. Bekijk ook onze foto’s om iets van de sfeer te proeven op onze school. Bekijk ook het filmpje "Gooi je leerlingen eens de school uit!"

Heeft u een vraag, opmerking of een goed idee? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, zie pagina Contact.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier!

Team PCB De Bron, Bruchem